Quines són les coses que no et deixen ser feliç del tot segons el teu horòscop?

per Redacció, el 17 de febrer de 2019 a les 10:30
La felicitat completa és un objectiu difícil d'aconseguir, però no és impossible. I moltes vegades, la clau per aconseguir-la només depèn de nosaltres.

Molta gent creu que el moment de l'any en el qual va néixer condiciona el caràcter i la manera de ser de les persones. Si tu també hi creus, t'agradarà saber que aquestes són algunes coses que potser et limiten a l'hora de ser feliç segons el teu signe del zodíac.

 


Versió sense Playbuzz:

Àries: Has de vigilar amb la negativitat a l'hora de veure les coses i també amb el teu mal caràcter quan t'enfades. La majoria de vegades podries evitar enfadar-te.

Taure: A vegades vols tenir massa coses sota control i això no et deixa disfrutar del tot. Hi ha coses que s'han de deixar a la sort i no preocupar-se per si passen o deixen de passar.

Bessons: Pot ser que els canvis et facin por perquè et creen certa inseguretat del que passarà. Has de pensar que moltes vegades les coses canvien a millor. No et preocupis més del compte.

Cranc: Quin ha estat l'últim cop que has estat a punt de dir una cosa i el final no l'has dit? Quedar-te coses a dins per por al que et diguin o com s'ho prenguin els altres et pot crear ansietat i mals entesos. No hi ha res dolent en dir tot allò que penses. Prova-ho.

Lleó: Et costa mostrar els teus sentiments i això fa que moltes vegades no et deixis anar del tot. No passa res de demostrar com et sents.

Verge: Ets una persona molt exigent i autocrítica. A vegades massa i tot. No siguis tan dur amb tu mateix/a.

Balança: Complaure els altres i fer-los feliços està molt bé, però saps què passa? Que a vegades et descuides de tu. Dedica't temps a tu i sigues una mica més egoista amb la teva persona que sembla que estiguis més pels altres que per tu.

Escorpí: Són persones que van molt a la seva i pensen que sempre tenen la raó. Hi ha moments que cal obrir-se a escoltar el que diuen els altres per veure noves realitats.

Sagitari: La por de no aconseguir els objectius marcats o que alguna cosa surti malament, no et deixen ser feliç. Accepta que no sempre sortirà tot bé però que errors serveixen per aprendre.

Capricorn: El primer que has de fer és tranquil·litzar-te. Els capricorn teniu la capacitat de viure estressats i pensant massa en el futur. Calma't i gaudeix del present.

Aquari: T'imposes poc i acabes fent coses que potser no et vénen de gust. Ho fas per evitar enfrontar-te als altres o fins i tot per mandra. El que passa és que després no et sents del tot realitzat. No hi ha res de dolent en mostrar el teu desacord quan hi ha coses que no t'agraden.

Peixos: Tens l'habilitat de rodejar-te moltes vegades de les persones equivocades. Has d'aprendre a distingir qui és una persona interessada d'una persona interessant. A partir d'aquí, tot serà millor.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: