7 motius per fer una estada a l'estranger

per Redacció, el 19 de febrer de 2019 a les 13:09
Segurament a molts de vosaltres us agradaria passar un estiu en un altre país i sense els vostres pares. Tot i que sembli un objectiu una mica complicat d'aconseguir, el cert és que teniu algunes opcions, com per exemple les estades a l'estranger.

I per què destaquem aquesta proposta i no una altra? Doncs perquè a més de conèixer un nou territori i una nova cultura, les estades a l'estranger us permeten millorar el vostre anglès en molt poc temps i fer-vos amb gent nova. I no només això, també tenen molts altres avantatges com:

 


Si teniu entre 10 i 17 anys i aquest estiu voleu viure una experiència inoblidable, Rosa dels Vents us ofereix estades que van dels 11 als 27 dies a Anglaterra, Irlanda i Malta! Podreu triar si voleu allotjar-vos en una residència o a casa d'una família i a més aprendreu anglès amb professors especialitzats que us ajudaran a millorar molt l'speaking.

A part de les classes - 3 hores diàries de dilluns a divendres - també podreu gaudir de moltíssimes activitats (futbol, bàsquet, piscina, escalada...) i cada dissabte fareu una excursió de dia sencer per conèixer alguna de les ciutats més importants de la zona! Té molt bona pinta, no? Si voleu saber més sobre les estades a l'estranger de Rosa dels Vents, podeu visitar la seva web, on trobareu tots els detalls sobre els seus cursos. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: