10 frases que us agraden per posar a Instagram [VOL. 4]

per Redacció, el 23 de febrer de 2019 a les 10:00
La música, les pel·lícules, la literatura...ens regalen milers d'històries i versos que es mereixen ser recordats i compartits. És per això que l'altre dia us vam demanar que compartíssiu amb nosaltres algunes de les vostres frases preferides. Aquí teniu un recull amb algunes de les que ens vau dir: quina us agrada més?


 


Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina. 

Versió sense playbuzz

- "Juga amb les fitxes que tens" (Wonder)

- "No vull tenir-te a tu: vull, amb tu, tenir el temps"(Txarango)

- "La por no és dolenta, et fa saber les teves debilitats i un cop les saps i tens el valor d'afrontar-les pots ser molt més fort" (Siona González)

- "No lluitar pel que creus només té un nom i es diu perdre" (Beret)

- "L'ahir és història; el demà un misteri, i l'avui un obsequi" (Eleanor Roosevelt)

- "La verdadera violència, la que hauria de considerar-se imperdonable, és la que ens infligim a nosaltres mateixos quan tenir por de ser qui som" (Sense8)

- "Que les coses siguin d'una manera no vol dir que no puguin canviar" (Merlí)

- "Estima el teu caos, estima el que et fa ser únic/a". (Albert Espinosa)

- "Si el futur existeix, no l'ha viscut ningú: no cal que corris tant" (Oques grasses)

- "Un error és una simple lliçó de com triomfar" (Anònim)





La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Arxivat a:
CULTURA, Instagram, frases
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: