Aquest famós cantant protagonitza una nova campanya de roba interior i arrasa a Instagram

per Redacció, el 18 de febrer de 2019 a les 10:08
Shawn Mendes serà la imatge de la nova campanya de Calvin Klein i ha volgut avançar algunes de les fotografies de la col·lecció a Instagram.

A la primera instantània podem veure el cantant, en roba interior, recolzat damunt el marbre d'una cuina. En la segona, en canvi, apareix assegut en una habitació amb una guitarra elèctrica al seu costat.

 

Com era d'esperar, les imatges, que van ser publicades ahir a la tarda, ja superen els 7 milions de likes i acumulen més de 400.000 comentaris. I és que Shawn Mendes és, sense dubte, un dels artistes més popular arreu del món amb només 20 anys.

 





La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: