Així és la postura de moda a Instagram: l'has fet algun cop?

per Redacció, el 18 de febrer de 2019 a les 10:47
Fa uns mesos la moda a Instagram era l'#instasplit, una tendència que va popularitzar Victoria Beckham i que consistia en fer-se fotos amb la cama alçada i totalment estirada sense flexionar el genoll, tal com podeu veure més avall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Victoria Beckham (@victoriabeckham) el



Doncs bé, ara la nova postura de moda entre les famoses s'anomena strandid i és bastant més senzilla. Simplement es tracta d'agafar uns quants cabells, estirar-los i mirar fixament a la càmera, com fa Hailey Bieber en aquesta foto.

 



Aquesta model, però, no és l'única que s'ha sumat a la tendència. Dulceida, Chiara Ferrgani, Selena Gómez i Olivia Culpo, entre moltes altres, també han publicat diverses imatges practicant l'strandid.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning tea time .. 良い一日 ❤️❤️❤️❤️❤️ @revolve #revolvearoundtheworld

Una publicación compartida de Olivia Culpo (@oliviaculpo) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2019 I’m ready for you 🌹 - Total red look: @tezenisofficial #tezenisxmas

Una publicación compartida de Aida Domenech (@dulceida) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

connecting...

Una publicación compartida de 🦋 (@bellahadid) el




La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: