Així és l'adolescent de 13 anys que ha aconseguit guanyar 1.000 euros al dia!

per Redacció, el 23 de febrer de 2019 a les 10:00
L'ASMR està arrasant a les xarxes socials. Milions de persones segueixen a youtubers que es dediquen a crear contingut relaxant a través d'estímuls visuals i sonors, com ara mastegar xiclet o xiuxiuejar.

Una d'elles és Makenna Kelly, una adolescent que amb només 13 anys compta amb 1,3 milions de subscriptors. De fet, el seu canal de Youtube pot arribar a generar més de 1.000 euros diaris en ingressos publicitaris i no només això. Segons informa Wired, aquesta jove també guanya diners a través de les "sol·licituds especials" dels espectadors.


És a dir, els seus seguidors li demanen que faci un so concret en un dels seus vídeos i si ella accepta, rep una qualitat de diners específica per haver complert els seus "desitjos".


Aquest fet ha posat en alerta els experts en seguretat virtual, els quals veuen perillós que menors d'edat estiguin en contacte amb persones desconegudes. Per la seva banda, però, Youtube ha assegurat en diverses ocasions que està fent tot el possible per protegir els yotubers i que es manté en contacte amb les seves famílies.

Sigui com sigui, el que està clar és que l'ASMR és un fenomen a nivell mundial que no para de sumar públic. Vosaltres en sou seguidors?




La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Arxivat a:
ACTUALITAT, ASMR, Youtube
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: