Així serà la festa d'Adolescents.cat a Banyoles

per Redacció, el 19 de febrer de 2019 a les 09:41
El dissabte 23 de febrer tornem a Banyoles per celebrar el Carnestoltes, aquest any, al País de la Joguina. Per fer-ho hem preparat una «Confetti Led Party» on no hi faltaran les explosions de confeti, el material led i les pintures fluorescents.

A partir de les 19.30h i fins les 21.30h els nostres DJs Roger Carandell i Mike Cande, et faran cantar i ballar els millors temes del moment i també aquelles cançons mítiques que no poden faltar en tot carnestoltes.


T'animem a que vinguis amb tota la teva colla a la Plaça de les Rodes de Banyoles per viure des de l'inici, una de les grans festes de Catalunya. Pintarem a tothom que vulgui amb pintura led i com no podria ser d'una altra manera, regalarem samarretes d'Adolescents.cat!
 
Arxivat a:
OCI, Adolescents.cat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: