Aquest és l'estudi que demostra el perill de les «selfies»

per Adolescents.cat, el 19 de febrer de 2019 a les 10:27
Avui dia gairebé tothom ha pensat alguna vegada en fer-se algun tractament estètic o fins i tot alguna operació per "millorar" alguna part del cos. Cada cop està més normalitzat tot això, i cal que vigilem.

Encara que sabem que la majoria del que apareix a les xarxes no és real, la societat ens imposa que aquest és el model de "perfecció" al que hauríem d'aspirar. Aquest tipus de creences han fet que cada cop més adolescents es facin operacions estètiques.

De quina manera Instagram afecta l'autoestima? El fotògraf John Rankin va fer un estudi amb diferents nois i noies joves. Els va demanar que retoquessin una foto seva fins que creguessin que estava perfecta per penjar-la a les xarxes. Els resultats parlen per si mateixos.

Què us fa pensar tot això? Escriviu les vostres opinions als comentaris!

 
 




La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: