Entrevistem la Míriam Rodríguez d'OT!

per Redacció, el 19 de febrer de 2019 a les 14:50

La Míriam, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, va passar aquest diumenge pel programa AdolescentsiCat. Vam parlar amb ella del seu pas per l'acadèmia, de com li ha canviat la vida en qüestió d'un any i també, evidentment, del seu àlbum.

I és que Cicatrices ja ha aconseguit ser disc d'or i actualment supera els 17 milions d'streams a Spotify! La força i la passió que transmet en cada un dels seus temes han enamorat milers de persones i han fet que s'esgotin les entrades de totes les sales on actua.


I com es que va decidir titular "Cicatrices" el seu primer disc? "Per mi aquesta paraula engloba molt bé el significat de tot l'àlbum. Les cicatrius et marquen i et recorden coses que t'han passat. Les meves cançons són això: un recull de moltes coses que m'han passat al llarg de la vida".

A més de confessar-nos alguns detalls no sabíem sobre el seu àlbum, la Míriam també es va atrevir amb algunes de les nostres proves: com puntuar diverses cançons mítiques de l'1 al 10. Si voleu saber quina nota els va posar i conèixer més la seva trajectòria, teniu l'entrevista sencera aquí:





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: