Aquests són els millors i els pitjors països per a les dones

per Redacció, el 20 de febrer de 2019 a les 12:41
L'alt risc de violència sexual i l'esclavitud laboral fan que l'Índia sigui el país més perillós del món per a les dones, segons un estudi de la Fundació Thompson Reuters. La classificació està basada en les respostes de 550 experts en qüestions de gènere i es basa en diversos paràmetres com l'atenció mèdica i l'accés als recursos econòmics, entre altres.

A banda de l'Índia, al capdamunt del rànquing també s'hi situen l'Afganistan, Síria, Somàlia, l'Aràbia Saudí, Pakistan, República Democràtica del Congo, el Iemen, Nigèria i els Estats Units.

En tots aquests països els nivells de violència sexual i física contra les dones i la discriminació en l'àmbit laboral continuen sent molt elevats. De fet, només el 2016, l'Índia va registrar un total de 38.947 denúncies per violació, 20.000 de les quals tenien com a víctimes menors d'edat.

A l'altra banda, i encapçalant els països en què les dones gaudeixen d'una millor situació, s'hi troba Islàndia. Segons un estudi elaborat per les Nacions Unides, aquest és el territori que compta amb una major igualtat de gènere a escala mundial. El top 10 el completen Noruega, Suïssa, Eslovènia, Espanya, Finlàndia, Canadà, Països Baixos, Suècia i Bèlgica. 

 






La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: