Aquestes són les 10 millors ciutats per viure

per Adolescents.cat, el 22 de febrer de 2019 a les 10:30
La consultora Internacional Resonance Consultancy, cada any publica el rànquing de les 10 millors ciutats del món. L'estudi està qualificat com un dels millors que hi ha, ja que analitza factors com la prosperitat, la gent, la capacitat de creixement, i el moviment que hi ha tant per a la gent local com pels turistes i empreses.

A la llista hi ha tres ciutats d'EUA, i quatre ciutats europees, entre elles Barcelona en cinquena posició!

S'ha de dir que algunes ciutats de la llista, com Londres, no són precisament barates. De totes maneres no són les ciutats més cares del món, així que apunta bé perquè segur que t'agradaria passar una temporada en totes elles!

 
 




La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: