6 coses increïbles que ha aconseguit aquesta actriu adolescent

per Adolescents.cat, el 22 de febrer de 2019 a les 11:11
El més probable és que hagis vist "Stranger Things" i que siguis fan de Millie Bobby Brown. I amb raó, ja que és una de les persones més influents del món en molts aspectes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 19th, 2004 = 15 years old 👼✨

Una publicación compartida de millie ♡ (@milliebobbybrown) el


El passat 19 de febrer la Millie va fer 15 anys, i moltes revistes com Harper's Bazaar li han volgut fer un homenatge. Nosaltres hem aprofitat per fer-ho també i us compartim una llista de 6 motius pels quals la Millie Bobby Brown és tot un model a seguir a la seva edat:

 
 









La Míriam Rodríguez, cantant i concursant d'Operación Triunfo 2017, passa per AdolescentsiCat. Parlem amb ella del seu pas per l'acadèmia, del seu nou disc, però també de la seva vida personal i de com li ha canviat tot. Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: