Així són els tallers d'Adolescents.cat al YoMo, el festival que no et pots perdre

per Redacció, el 26 de febrer de 2019 a les 15:33
Aquest dimarts ha començat el YoMo, el festival que vol inspirar als joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM: ciència, tecnologia, enginyeries, art i matemàtiques.

A Adolescents.cat no ens hem volgut perdre l'oportunitat de ser-hi, així que hem organitzat diferents activitats per tots els que ens vingueu a veure. Els que passeu pel nostre espai podreu fer de periodistes i aprendre tots els trucs que fem servir per gravar i editar AdolescentsiCat, com podeu veure en el vídeo. I no només això: dimecres 27 farem el programa en directe i vindran en Pol Gise, en Long, la Juliana, en Joan i el Nil Moliner, que serà al nostre convidat.
 


Us deixem un resum amb tot el que heu de saber sobre el YoMo. Esperem veure-us!

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, tecnologia, YoMo
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: