5 trucs per començar el dia de bon humor (científicament demostrats)

per Redacció, el 2 de març de 2019 a les 10:00
Llevar-se de bon humor no sempre és fàcil, sobretot si et desperta l'alarma del mòbil i l'únic que desitges és poder dormir una mica més. Tot i això hi ha alguns hàbits que ens poden ajudar a millorar el nostre humor de bon matí, com aquests, tots ells trets d'estudis científics:

 


Versió sense playbuzz

Esmorza en un lloc lluminós
Sí, de vegades quan ens acabem de llevar, odiem estar en una sala il·luminada, però segons els experts, la llum, sobretot la del sol, millora el nostre humor. I no només això, si a més a més mengeu en una habitació on hi hagi alguna flor, la sensació de benestar encara és més gran, segons una investigació duta a terme per Nancy Etcoff, de l'Escola Mèdia de Harvard.

Pren suc de taronja natural
La taronja, a més d'aportar-nos vitamina C i minerals com potassi i magnesi, també ens dóna energia. Un estudi d'investigadors brasilers va demostrar que les persones que es bevien un suc de taronja per esmorzar, sentien menys ansietat i estaven més relaxats que aquells que no ho feien.

Fes exercici
Fer esport redueix molt els nivells d'estrès i a més és beneficiós per la nostra salut. No cal passar-se el dia fent exercici, anar a caminar una hora o sortir a córrer 30 minuts ja millora de manera considerable el nostre benestar.

Pensa en alguna cosa positiva
Quan estiguis esmorzant, per exemple, pensa en una de les coses positives que t'esperen durant el dia. Visualitzar aquest tipus de situacions et reconfortarà i farà que començar el matí sigui menys dur.

Escolta música
Són molts els estudis científics que han comprovat que escoltar la música que ens agrada millora el nostre estat d'ànim. Si no saps quina cançó posar-te, et recomanem Viva la Vida de Coldplay o Wake Me Up d'Avicii, dos temes que pel seu ritme i la seva lletra aconsegueixen motivar-nos, segons una investigació del psicòleg David M. Greenberg.




Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.
Arxivat a:
CONSELLS, felicitat, humor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: