Així és com pots descobrir si la gent que segueixes a Instagram compra seguidors

per Adolescents.cat, el 27 de febrer de 2019 a les 10:32
No ens enganyem, tothom sap que hi ha gent a Instagramers que fa servir petits trucs o ajudes per guanyar seguidors de forma més ràpida. 

No vol dir que això estigui malament, ni molt menys, però les marques cada cop es fixen més en aquestes dades per saber si estan pagant a un/a influencer amb seguidors reals o si estan llençant els diners amb seguidors falsos.


Fa pocs dies una youtuber i instagramer coneguda amb el nom de “Azul Místico”, va compartir a Youtube un vídeo molt interessant en el que explica totes aquestes tècniques que la gent fa servir per comprar seguidors a likes a Instagram.

Anem al gra... Com pots saber si la gent que segueixes compra seguidors a Instagram?


Molt fàcil, entra a la web de SocialBlade, selecciona Instagram a la part superior dreta de la pàgina i introdueix el nom del compte que vols investigar al buscador. Un cop dins el perfil en qüestió, fes click a “Historical Data” i a baix mira’t el gràfic de “total daily followers”. Si les pujades són molt suaus i sense pics forts, és que aquell compte segurament no compra seguidors. Si per contra hi ha pics molt marcats és un indici de què està comprant followers. 

Com podeu veure, @adolescents_cat mai ha comprat seguidors, les pujades són suaus i progressives:
 


Aquí us deixem un exemple d’un compte d’Instagram que sí que hauria comprat seguidors:
 

Si voleu veure el vídeo sencer de la youtuber Azul Místico, aquí el teniu:







Gigi Vives, la influencer amb més creativitat de les xarxes ha vingut a divertir-se a AdolescentsiCat. Ha fet valoracions dels outfits dels col·laboradors, ens ha explicat el seu nou projecte sobre el buylling i hem conegut la seva vessant més íntima.  
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: