Adolescents i iCat reuneixen centenars de joves en els seus tallers de ràdio al YoMo

Els visitants han pogut viure en directe la gravació del programa Adolescents iCat, que ha tingut com a convidat el músic Nil Moliner

per Redacció, el 28 de febrer de 2019 a les 15:51
Èxit de públic d'Adolescents iCat al YoMo. Desenes de joves van seguir aquest dimecres la gravació del programa de ràdio des del Youth Mobile Festival, un esdeveniment del Mobile World Congress que té lloc aquesta setmana a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat. Els assistents van poder viure en directe l'entrevista al músic Nil Moliner i van tenir l'oportunitat de veure com es porta a terme un programa de ràdio realitzat amb mòbils i streaming.

De fet, durant aquesta setmana l'estand d'Adolescents.cat i iCat al YoMo ofereix tallers de ràdio per als més joves. Els visitants es poden posar en la pell d'un periodista, simulant com locuten un text en directe, i també aprenen les tècniques que s'utilitzen per gravar i editar un programa de ràdio amb tecnologia mòbil.

Adolescents iCat va néixer el novembre de 2018 de la mà d'Adolescents.cat i del canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, iCat. Presentat pel periodista Roger Carandell i els instagramers Juliana Canet i Joan Grivé, Adolescents iCat és un espai audiovisual destinat als millennials i a la generació Z que a més d'emetre's per l'FM, també es pot seguir per Youtube, Instagram i Spotify.

Cada diumenge el programa entrevista convidats de referència pel públic jove i aborda les qüestions que més els importen i preocupen: internet, sexualitat, bulling, alimentació, amics... Tot, amb un llenguatge directe i amb la col·laboració de youtubers i instagramers de renom com Pol Gise i Long Li Xue.

Sobre el YoMo

Dissenyat per a estudiants de 8 a 16 anys, YoMo Barcelona inclou exhibicions educatives, actuacions en directe, tallers interactius, conferències teòriques i una àmplia gamma d'activitats pràctiques. L'esdeveniment ha estat creat per portar l'aprenentatge de l'aula a la vida real, mitjançant la demostració d'oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l'ecosistema mòbil i del sector STEAM.

El YoMo col·labora amb Mobile World Capital Barcelona a través del programa mSchools, una iniciativa en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i GSMA. YoMo és un esdeveniment del Mobile World Congress —el principal esdeveniment de la indústria del mòbil— i de GSMA, que representa els interessos de 800 operadors de xarxes mòbils a tot el món.
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: