Indignació amb Netflix per «canviar» el final d'aquesta peli mítica!

per Redacció, el 3 de març de 2019 a les 10:00
Resultado de imagen de notebook

El diario de Noa
és probablement una de les pel·lícules romàntiques més mítiques. Tenint en compte això, no és d'estranyar que molts usuaris de Netflix s'indignessin en veure que el final d'aquesta coneguda història d'amor havia estat "modificat".


Tot va començar fa uns dies, quan algunes persones residents al Regne Unit van denunciar a Twitter que la plataforma havia "canviat" el desenllaç del conegut film.
 

SPOILER (si no heu vist la peli, no llegiu). Com molts sabreu, en la pel·lícula original els dos protagonistes moren en pau després que ella, finalment, recordi la seva història d'amor. Doncs bé, en la versió que oferia Netflix l'escena de la seva mort no es veia i el film s'acabava amb una imatge d'Alli i Noa agafats de la mà.

Després de les crítiques, Netflix va decidir fer un tuit aclarint el que havia passat. En l'escrit, la plataforma assegurava que ells no havien editat El diario de Noa, sinó que s'havien limitat a publicar la versió de la pel·lícula que els hi havia arribat. Una versió errònia que no contenia el final original i que Netflix ja ha substituït per la correcta.

Vosaltres què preferiu el final original o el d'aquesta versió alternativa?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: