5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 de març de 2019 a les 11:14
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz


Noia, 15 anys
Jo faig tercer d'ESO i tu primer de batx.. Anem al mateix institut tot i que aquest és el teu primer any. Vas a la classe del nòvio d'una amiga meva. Ens creuem sovint pels passadissos i tot i que no hem parlat mai, m'atraus molt. L'altre dia em vas donar un cop accidentalment al costat de les escales i em vas demanar perdó després que les nostres mirades es fonguessin. Si saps qui sóc tira dm.

Noia, 14 anys
Vam estar a la mateixa firma de llibres-xerrada. Ets pèl-roja, portaves unes vans i uns pantalons de flors. Crec que vam creuar miradetes uns quants cops. Quan vam sortir, a l'estació de metro tu vas agafar la línia lila i jo la línia blava. Estava a punt de demanar-te l'insta, però em va entrar vergonya. Si et sents identificada, deixa el teu insta als comentaris necessito trobar-te. 

Noia, 17 anys
Anem a la mateixa classe, tot i que només fem junts les comunes i una de l'artístic. Només ens coneixem d'aquest any, però m'agrades molt i quan seus al meu costat no puc evitar mirar els teus ulls blaus i els teus cabells rossos agafats en un petit monyo que a vegades amagues sota un gorro. Si llegeixes això i saps qui sóc, siusplau parlem pel whats.

Noi, 16 anys
Ens vam conèixer per l'anunci del carnet jove. Els nostres pares van començar a parlar l'un amb l'altre i nosaltres dos vam fer el càsting junts. Vam ballar i em vaig sentir únic de poder ballar amb tu i no et vaig demanar l'insta per vergonya i ara me'n penedeixo. Si t'identifiques, intenta contactar amb mi d'alguna manera siusplau.

Noi, 16 anys
Et porto veient des de fa molt de temps cada matí amb la teva motxilla eastpack que brilla lila i blava. A l'autobús h8 cap a les 7:45. Baixes davant del bracafe a Pare Claret. No sé si llegeixes adolescents.cat però et volia dir que crec que m'he enamorat de tu. Amb els teus cabells rossos, ulls verds però que semblen marrons i amb la teva alçada d'1,80. Tens la veu més dolça que hagi pogut escoltar en la meva vida. Si us plau si saps qui sóc parla'm el següent dia, sóc el dels cascos blancs. I per acabar dir-te que ets el que m'alegra els matins.




 
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: