4 dones referents en el món de la imatge personal que has de conèixer

per Redacció, el 8 de març de 2019 a les 22:21
El Dia Internacional de la Dona és un molt bon moment per aturar-nos, reflexionar sobre tots els avenços aconseguits, exigir més canvis i celebrar la valentia i la determinació de totes aquelles dones que han jugat un paper determinant en la història.

I és que els canvis individuals sovint són clau per aconseguir canvis a nivell global. És per això que Thuya Escuela us vol mostrar dones referents en la imatge personal del nostre país:

 


Per a Thuya Escuela aquestes dones representen grans exemples a seguir per la seva força, constància i ambició. Totes elles han lluitat per la seva passió i mai han parat de créixer. Si vols conèixer més sobre Thuya Escuela i els seus cursos, pots visitar el seu web i també omplir aquest formulari sense cap compromís.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: