«Quines coses puc fer per excitar la meva parella?»

per Redacció, el 10 de març de 2019 a les 11:00
A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuari d'Adolescents.cat:

Bon dia. Fa poc que he començat a tenir relacions sexuals. La cosa és que ell ja ho havia fet avanç i es nota molt perquè quan toca ho fa tot molt bé, és com si conegués a la perfecció el meu cos. Jo vaig fent el que es sol fer, però m'agradaria saber quines coses els agraden als nois i que els excitin, com tocar i provar coses, però no en tinc ni idea. Gràcies per llegir-me.


RESPOSTA:


Hola María!

La millor manera de saber què li agrada a la teva parella, és que li preguntis i ell et vagi guiant. Pensa que ningú neix ensenyat/da, i per tant, n'hem d'anar aprenent. Cada noi (i cada persona) és un món, i no hi ha un patró únic que agradi a tothom. Per tant, t'animem molt a que parleu i aneu descobrint mútuament què us agrada i com us agrada! Pot ser molt divertit i plaent!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança María!

Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
http://www.consultajove.cat

 Pots fer la teva consulta al Consultori d'Adolescents.cat aquí


Fa unes setmanes vam publicar un article sobre com assolir l'orgasme plegats que està relacionat amb aquesta consulta i potser us pot semblar interessant. Us el deixem aquí:

 
Arxivat a:
CONSELLS, consultori
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: