Comprova si el teu nom és un dels més populars aquest 2019

per Redacció, el 8 de març de 2019 a les 09:00
Tot i que tot just estem a març, ja s'han començat a publicar rànquings amb els noms més populars d'aquest 2019. La pàgina Ser padres n'ha fet un recull basant-se amb dades de l'Institut Nacional d'Estadística i amb cerques del seu web. Us deixem amb els noms més posats aquest any: algun d'ells coincideix amb el vostre?

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregr la pàgina. 



Aquesta setmana ha passat per AdolescentsiCat en Nil Moliner. Cantant i compositor català que està triomfant a tot l'estat gràcies a les seves cançons plenes d'optimisme i alegria. Parlem amb ella de la vida, de la seva relació amb Operación Triunfo, d'haver fet cançons per artistes com l'Alfred García, i també de l'amistat, del futur, i de com veu la vida.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Arxivat a:
RÀNQUINGS, noms
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: