7 senyals que demostren que no estàs preparat per ser amic del teu ex

per Adolescents.cat, el 11 de març de 2019 a les 09:06
Després de deixar-ho amb algú gairebé sempre ens ve al cap la idea d'intentar ser amics o amigues, perquè ens sembla que és millor això que res. Però has de saber que cal que les dues persones estigueu totalment recuperades de la ruptura per poder tenir una amistat.

El diari Huffington Post ha recollit 7 senyals que indiquen que no estàs preparat/da a partir del llibre "Getting Past Your Breakup" de Susan J. Elliott. La seva recomanació general és esperar almenys 6 mesos abans d'intentar ser amics o amigues, però depèn molt de la relació que hagueu tingut i de la manera amb la que ho heu deixat.

Si dubtes sobre si estàs preparat/da per tenir una amistat amb el teu/va ex, aquí tens 7 maneres de saber-ho:

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: