Us imagineu a alumnes fent de professors a professors? Doncs atents a aquesta iniciativa!

per Redacció, el 11 de març de 2019 a les 11:34
Us agradaria que per un dia professors i alumnes s'intercanviessin els papers? Doncs això és el que passarà aquest 16 de març al Chromecamp, una iniciativa pionera on més de 200 alumnes faran de professors a docents mostrant-los com la tecnologia els acompanya en el seu procés d'aprenentatge.

L'esdeveniment tindrà lloc al Caixa Fòrum de Barcelona aquest dissabte al matí i comptarà amb més de 70 activitats repartides en modalitats diferents: elevator pitch, workshops, shows i experiències centrades en temes com la gamificació i la realitat augmentada, entre altres.


A més a més, l'esdeveniment també comptarà amb la presència de persones rellevants dins el camp educatiu i tecnològic, com ara representants de Google i entitats com MSchools.

Aquesta iniciativa, sorgida d'un grup d'alumnes i docents, vol ser una manera de reflexionar sobre els aprenentatges que avui desenvolupem a les aules, de compartir coneixement i, sobretot, de donar protagonisme als estudiants. Si voleu saber més sobre Chromecamp, podeu visitar el seu web.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: