8 raons per estudiar a Girona

per Redacció, el 11 de març de 2019 a les 17:52
Segurament molts de vosaltres ja esteu pensant en què i on estudiar quan acabeu l'institut. És per aquest motiu que avui us volem parlar de la Universitat de Girona. I és que de vegades, quan busquem on formar-nos, ens oblidem que no tot és Barcelona.

La UdG compta amb una oferta molt àmplia i variada d'estudis i a més està situada en una de les ciutats amb més encant de Catalunya. Us deixem 8 motius per formar-vos en aquesta universitat i viure l'experiència UdG:

 


Si vols conèixer de primera mà els campus, els centres, la Residència Universitària Campus de Montilivi i l'oferta formativa de la UdG tens l'oportunitat de fer-ho assistint a la Jornada de Portes Obertes del pròxim 18 de maig. Si vols més informació, també pots omplir el formulari que trobaràs més avall sense cap compromís.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: