Descobreix tots els concerts, activitats i concursos que Adolescents.cat farà al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 13 de març de 2019 a les 15:30
Ja queda menys pel Saló de l'Ensenyament, que aquest any es farà del 20 al 24 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona! Si vens, hi podràs trobar més de 190 expositors que t'ajudaran a orientar la teva formació acadèmica.

A més, com cada any, Adolescents.cat també hi serà per informar-te i entretenir-te amb un estand propi carregat de música, actuacions, concursos i moltes altres activitats organitzades pels nostres patrocinadors! Per tant, ja ho saps: si vas al Saló de l'Ensenyament, has de venir a veure'ns: ens trobaràs al pavelló 2, entrant per la Plaça Univers, al fons a la dreta (estand 362).
 

Ah, i si a més t'afanyes a arribar al nostre expositor, tindràs premi: cada dia regalarem llibres d'Adolescents.cat a les 100 primeres persones que ens vinguin a veure! Si encara no t'hem convençut, aquí et deixem el calendari de les activitats programades al llarg dels cinc dies de la fira:

 

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: