Aquests són els bolsos «low cost» que no pararàs de veure a Instagram aquest estiu

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2019 a les 09:17
Tenim una bona notícia... Els dos bolsos de moda que no pararàs de veure a Instagram aquest estiu són de Primark i són bastant econòmics (22€)! Un és en forma quadrada i per dur-lo a la mà, i l'altre és rodó i amb cadena llarga.

Moltes influencers ja els llueixen als seus perfils d'Instagram i el millor de tot és que combinen amb tot ja que són fets de fusta. No sabem si són els bolsos més còmodes del món, però la veritat és que ens encanten! Què en penseu?

 
 


En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: