Gravarem dos programes d'AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament: els convidats són top!

per Redacció, el 17 de març de 2019 a les 10:00
Us agradaria veure com fem AdolescentsiCat? Doncs si veniu al Saló de l'Ensenyament, podreu viure en directe com es graven dos programes. A més, podreu conèixer @rcarandell, @sir.joan, @animalliureojuliyuli, @polgise i @long_lixue!

On es gravaran? Es gravaran a l'espai d'Adolescents.cat al Saló de l'Ensenyament: pavelló 2, entrant per la Plaça Univers, al fons a la dreta (estand 362).

 

Quan es gravaran i qui entrevistarem? El primer programa es farà el dimecres 20 de març, a les 15:00, i tindrem de convidada l'artista @sofiaellar, que a més ens tocarà alguns dels seus temes.

 

 
El segon programa el gravarem el dijous 21 de març, a les 10:30, i hi entrevistarem el grup Oques Grasses, que es quedarà una estona més per presentar-nos les cançons del seu últim disc! 
 

Ja sabeu: si dimecres i dijous aneu al Saló de l'Ensenyament, no us perdeu com gravem AdolescentsiCat! A més, tenim programades moltes altres activitats, les podeu consultar totes AQUÍ. 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: