​Aquestes són les guanyadores del concurs de covers que tocaran al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 14 de març de 2019 a les 17:46
La setmana del 20 al 24 de març comença una nova edició del Saló de l'Ensenyament al recinte de Montjuïc de Barcelona. Com cada any, Adolescents.cat tindrà un gran espai amb activitats, escenari i concerts.

I quins grups tocaran? Doncs tenim programats més de 8 concerts (Suu, Oques Grasses, Buhos, Els Catarres...) dels quals vosaltres també formareu part! I és que com sabeu aquest any hem organitzat un concurs de covers. Aquest dilluns vam publicar una noti amb 7 de les covers que ens vau enviar perquè poguéssiu votar la que més us agradava. 

Doncs ja tenim guanyadores: Alba Torroella, Gisela Quirós, Claudia Arisó i Carlota Parra. Havíem dit que només vindrien a tocar al Saló les tres persones amb més vots, però com que la Gisela i la Carlota van quedar gairebé empatades, hem decidit que toquin totes 4 a l'escenari d'Adolescents.cat, patrocinat pel Centre Comercial Arenas de Barcelona. 


 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: