Aquesta coneguda actriu parla sobre un dels rumors sexuals d'aquesta famosa sèrie

per Adolescents.cat, el 15 de març de 2019 a les 11:01
Potser no heu vist mai el programa de Movistar+, “La Resistencia”, però és molt conegut per les preguntes directes i sense manies d’en David Broncano, el presentador.

El cas és que en Broncano va entrevistar els i les protagonistes de “Física o Química” i no va poder aguantar-se les ganes de preguntar sobre la famosa frase de “follàvem tots amb tots”, que va deixar anar l’Úrsula Corberó en una entrevista el 2016. Aquí es va començar a animar l’entrevista, i Ana Milán (Olivia) va dir: “no paraven”.

Després Andrea Duro, que interpretava a la Yoli va assegurar que als camerinos no havia passat mai res. “En serio??? Als camerinos mai va passar res??? Però com pots tenir la barra de dir això??? Però si se sentia de tot... Fins i tot em fa venir calor recordar-ho”, va dir Ana Milán.
En aquell moment les dues actrius van començar un debat:

Andrea: “Mai hi va haver una orgia”
Ana: “No, ho anàveu fent per separat”
Andrea: “La cosa del follàvem tots amb tots, no. Tots amb tots en un mateix lloc, no. Érem ordenats”.
Ana: “Eren ordenats. Primer un, després l’altre, i venien al meu camerino a explicar-m’ho gairebé tot”.

La veritat és que ho van recordar entre riures... “Quins temps aquells!”, va deixar anar l’Adrián Rodríguez (David). I l’Andrea Duro va afegir: “Si això passa amb gent molt més gran, com vols que no passi amb adolescents?”

Aquí podeu veure l'entrevista sencera:


 

 



En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: