5 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.5]

per Redacció, el 17 de març de 2019 a les 12:50
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 


Versió sense playbuzz

- Un cop vaig anar al kebab amb les meves amigues, jo tota la estona pensava: he de demanar “un kebab de pollo y cebolla”, i a l’hora de demanar em vaig posar nerviosa i vaig canviar les paraules demanant un “kebab de polla” XD Les meves amigues es van “jartar” de mi.

- Estava amb uns amics al parc aquàtic i volíem baixar per el tobogan més alt. Finalment ens vam tirar uns quants. I quan vam anar a mirar les fotografies de quan ens havíem llençat, a mi se'm veia tot el “xixi” perquè el banyador se m’havia mogut XD

- Quan anava a tercer de primària estava a la classe i em moria de ganes d'anar al lavabo. El profe era bastant estricte i no deixava sortir de classe. Suposo que ja sabeu el que va passar... Em vaig pixar a sobre, sip. El pitjor va ser tornar a casa perquè em vaig haver de passejar amb els pantalons mullats fins arribar a casa. Un panorama, “vamos”.

- Quan tenia 11 anys vaig fer una representació de teatre a l'escola. Jo representava un paper secundari en el que només deia 2 frases. Per desgràcia havíem de ballar un ball súper “cutre” amb mocadors. Total que a l’acabar aquella escena quan havia de marxar de l'escenari em vaig oblidar de recollir el mocador i vaig relliscar a l'escenari i vaig caure de la tarima. Us imagineu el show que es va muntar? Afegiu-hi que em vaig trencar el braç! En aquell moment ho vaig passar fatal, però ara reconeixo que va ser una caiguda de riure XD

- Estàvem a classe d'anglès i hi havia una amiga meva que estava malalta i no havia vingut a classe. Amb les cinc amigues d'ella li vam fer un paper dient-li que es recuperés i tal i jo, tonta de mi, vaig posar: “odio anglès, la profe no sé què... és un rotllo”. La professora em va veure escrivint un paper, el va agafar i el va llegir davant de tota la classe. El pitjor és que a mi els professors em tenen confiança perquè soc molt bona alumna, però clar, ara a classe la professora m’ho recorda... Quina vergonya.



En Nil Cardoner, actor que va debutar amb el seu paper de Roc a Polseres Vermelles, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, del seu pas per la tele, de l'amistat, del futur, de Plats Bruts, i de com veu el futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.
 
Arxivat a:
OCI, vergonya
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: