Vols treure't el carnet de conduir i que et surti gratis?

per Publicitat, el 18 de març de 2019 a les 16:35

Tens pensat treure't el carnet de conduir d'aquí poc? I si et diguéssim que ho pots fer gratis? Del 20 al 24 de març pots visitar l'estand que el RACC té al Saló de l'Ensenyament i entrar en el sorteig d'un carnet de conduir completament gratuït. A més a més, encara que no siguis el guanyador, si et treus el permís de conduir a l'autoescola del RACC, tindràs fins a 100 € de descompte en la matrícula!


I no només això, sinó que durant els dies del Saló podràs participar en altres activitats com per exemple experimentar, de manera totalment segura, què se sent quan bolca un cotxe o fer curses amb el simulador de conducció.
 
I a sobre podràs conèixer els pilots Nil Solans i Laia Sanz en persona! Quan? Doncs el Nil serà a l'estand del RACC el dijous 21 de març, de 12 a 14 h i la Laia, el divendres 22 de març, de 15.30 a 17 h.
 

Té molt bona pinta no? Si hi vas, a més de gaudir de totes les activitats que t'hem explicat, també podràs participar en la seva Ruleta de la Sort i emportar-te un regal! Així doncs, ja saps, no deixis escapar l'oportunitat!
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: