Si t'interessa el cine i el món audiovisual, has de conèixer aquests cursos

per Redacció, el 20 de març de 2019 a les 13:50
T'agrada el món audiovisual? Tens entre 12 i 17 anys? Doncs tenim una proposta que et pot interessar: cursos d'estiu de menys de dues setmanes en què t'ensenyaran a escriure, rodar i muntar un projecte!

En aquests cursos, totalment pràctics, no només aprendràs els conceptes bàsics de la narrativa audiovisual, sinó que també els aplicaràs participant en la creació i la producció d'un curtmetratge en grup.

 

Té bona pinta no? Doncs això no és tot: si vols, també et podràs quedar a les tardes a veure pel·lícules i a participar en aules obertes on tindràs l'oportunitat de provar diferents especialitats com art, so, fotografia i efectes especials, entre altres.


Si et ve de gust apuntar-t'hi i passar un estiu de cine, pots fer-ho a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (Escac). Al seu web trobaràs més informació sobre els cursos que ofereixen. 
 

Ah, i tranquil, que si ja has fet els 18 el centre també té formacions pensades per a tu: els cursos d'especialitat, com el de Direcció o Fotografia. Així doncs, ja saps, si t'agrada el món de l'audiovisual, apunta't i explora les teves possibilitats!

 
Arxivat a:
EDUCACIÓ, Escac, cinema
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: