Així és la nova sèrie de Carlos Cuevas que no et voldràs perdre

per Redacció, el 19 de març de 2019 a les 10:23
Aquest dilluns a la nit Antena 3 va estrenar nova sèrie: 45 revoluciones, una producció centrada en el món de la música que té molt bona pinta.

La història ens trasllada a l'Espanya de 1962, un país que es començava a obrir tot i trobar-se immers en el règim franquista. Els seus protagonistes són Guillermo Rojas (Iván Marcos), un empresari que vol crear el seu propi segell discogràfic; Maribel Campoy (Guiomar Puerta); la mà dreta de Guillermo i una jove amb un talent innat per la música i Rober Aguirre (Carlos Cuevas), un noi ple de somnis que aspira convertir-se en estrella del rock. Tots tres lluitaran per les seves ambicions enmig d'un règim que no els posarà les coses fàcils. 


Si us vau perdre el primer capítol, el podeu veure gratis al web d'Antena 3, el segon s'emetrà dilluns que ve. Heu començat a mirar la sèrie, què en penseu?
 




En Nil Solana
, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: