El conseller d'Educació visita l'estand d'Adolescents.cat al Saló de l'Ensenyament

per Redacció, el 20 de març de 2019 a les 12:40
Els consellers d'Educació i Economia i Coneixement de la Generalitat, Josep Bargalló i Àngels Chacón, han inaugurat aquest dimecres el 30è Saló de l'Ensenyament, que se celebra fins aquest diumenge al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, i que redobla la seva aposta per l'orientació.

Durant la seva estada al Saló, el conseller d'Educació ha visitat l'estand d'Adolescents.cat on ha conversat amb el seu equip.

Aquest any el Saló compta amb més de 200 expositors en què els visitants poden conèixer el ventall d'estudis disponibles entre batxillerat, universitats, formació professional (FP) i idiomes.

En declaracions als mitjans, Bargalló ha assegurat que el Saló és una "mostra de la vitalitat" del sistema educatiu català, des dels ensenyaments obligatoris a la superior, i que el departament incidirà en les famílies professionals de l'FP amb més demanda.


Si voleu visitar el nostre estand, carregat de música, actuacions, concursos i moltes altres activitats, ens podeu trobar al pavelló 2, entrant per la Plaça Univers, al fons a la dreta (estand 362). Aquestes són totes les activitats que farem durant aquests dies:
 

 

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: