Aquesta és l'aplicació de moda que està a punt de superar Instagram

per Redacció, el 21 de març de 2019 a les 13:35

TikTok és l'aplicació de moda d'aquest 2019, la més descarregada als Estats Units i una de les cinc més baixades a Europa. Des de l'any passat que TikTok no deixa de guanyar seguidors, que cada cop són més. De fet, el primer trimestre del 2018 va ser líder en descàrregues.


Com segur que molts sabreu, a Tik Tok els protagonistes són els vídeos més que no pas les imatges. A més, mentre que a Instagram l'usuari escull quins perfils (i per tant, contingut) consumir, a TikTok és l'atzar el que et fa veure vídeos d'arreu del món. Tot i que la intel·ligència artificial determina quins són els gustos dels usuaris i els ofereix vídeos que els puguin agradar.

A Tik Tok hi podem trobar vídeos de gent d'arreu del planeta i de continguts molt variats: bromes, playbacks, trucs de màgia, salts espectaculars, gags, paisatges...L'interessant, segons els seguidors, és "deixar-te perdre": els vídeos es reprodueixen aleatòriament a la teva pantalla, i és possible interactuar amb ells posant m'agrada, desant vídeos, enviant-los... 


Com qualsevol xarxa social, aquí també es poden seguir usuaris. A través del cercador es poden trobar persones però també sons i etiquetes populars. Tot això va acompanyat d'un xat: a través de l'aplicació també es podran enviar missatges i vídeos. 

I perquè està tenint tant èxit? Possiblement en les nombroses opcions d'edició que presenten els vídeos: tots ells es poden acompanyar de cançons i inclouen un ampli ventall d'opcions per il·lustrar millor el que l'usuari desitgi gravar. TikTok permet utilitzar fons, efectes, emoticones... I, a més, és possible fer diverses preses de vídeo quan estàs gravant i afegir fotografies als vídeos, entre presa i presa. 

Està disponible tant per iOS com per Android i és obra de la startup xinesa Bytedance, que va comprar Musical.ly (molt similar a TikTok) el novembre del 2017. No és fins l'agost de l'any passat que l'empresa es fusiona amb DouYin i va fer el salt a la fama. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: