Què ha passat aquest dimecres a l'espai d'Adolescents.cat al Saló?

per Redacció, el 20 de març de 2019 a les 21:06
Avui s'han obert les portes del Saló de l'Ensenyament i a l'estand d'Adolescents.cat hem començat forts. I és que aquest dimecres han pujat al nostre escenari la Suu, Buhos i Sofia Ellar, que ens ha interpretat alguns dels seus temes després de gravar el programa d'AdolescentsiCat, el qual s'ha pogut seguir en directe.
 
 
Però això no és tot, també hi ha hagut concursos de Bye Bye Group i Casa Tarradellas, que ens ha fet viure molts moments #inloveambaquestapizza. A més, tots els que ens han visitat han pogut gaudir de la desfilada de Francina Academy i han après els millors trucs de perruqueria de la mà de Cebado Academy. I per si fos poc, també hem sortejat entrades per anar a PortAventura World!
 

D'altra banda, tots aquells que han volgut descansar una estona ho han pogut fer al nostre Racó de les Lletres: un espai chill out on a més descobreixes nous llibres i autors/es.
 



Tranquils, que si avui no heu pogut venir, tenim programades moltes més activitats, concursos, sortejos i actuacions durant tot el Saló! Us els deixem aquí

 

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: