Us agradaria fer escape rooms i altres activitats inspirades en una de les vostres sèries preferides? Això us interessa!

per Redacció, el 26 de març de 2019 a les 10:00
Us agrada Joc de Trons? No us heu perdut ni un sol capítol de la sèrie? La proposta que us portem avui us agradarà!. I és que des del 29 de març i fins al 7 d'abril La Fira Centre Comercial de Reus us ofereix la possibilitat d'endinsar-vos a Ponent. Com? Doncs a través de diferents àrees amb espais d'exhibició, experiències i el Tron de Ferro de l'emblemàtica sèrie d'HBO perquè també pugueu fer una mica de postureig.

Durant tots aquests dies, les diferents propostes i activitats es podran realitzar de 17h a 21h entre dilluns i divendres; i d'11h a 14h i de 16h a 21h els dissabtes i diumenges.


I quines activitats es podran fer? A la Planta Baixa de La Fira, Centre Comercial gestionat per Merlin Properties, hi haurà l'àrea d'exhibició amb set vitrines que homenatjaran, amb diferents elements, algun dels moments més icònics de Joc de Trons de les anteriors 7 temporades.

Resultado de imagen de jaime lannister gif



A més, a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial s'hi ubicarà l'àrea d'experiència que proposarà als assistents superar fins a tres escape rooms diferents, en què els participants viatjarant fins a Rocadragón, Desembarco del Rey o Invernalia. Cada escape room tindrà el seu Game Master que ajudarà als jugadors, en cas que ho necessitin, a sortir d'aquesta experiència. Un cop acabada, els participants podran fer-se una foto al costat d'una rèplica de Drogon, un dels dracs de Daenerys.

I a la Planta Primera de La Fira Centre Comercial hi haurà la tercera part d'aquest espectacle, l'àrea photo opportunity on els assistents podran fer-se fotografies en el mític Tron de Ferro de Joc de Trons. I a sobre, en aquest mateix espai de la Planta Primera, hi haurà també una ruleta on es podran aconseguir regals personalitzats!

Resultado de imagen de iron throne gif

D'aquesta manera, La Fira Centre Comercial es convertirà en un dels pocs espais que recorrerà 'Juego de Tronos el Reto' on el públic podrà conèixer de primera mà tot allò vinculat a la sèrie i la seva última temporada que serà tot un esdeveniment a nivell mundial. L'experiència, pionera al nostre país, ha estat possible gràcies a l'acord entre HBO España, Vodafone i Merlin Properties.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: