Així de bé sona el nou single de Sofía Ellar

per Adolescents.cat, el 22 de març de 2019 a les 11:36
La cantant Sofia Ellar va presentar el seu nou single "Bañarnos en Vaqueros" el mateix dia que presentava la seva gira al Palacio de los Deportes. "Jamás pensé que pudiese cumplir tantos sueños con una guitarra y las historias que envuelven mi vida".

Amb les seves més de 6.000.000 reproduccions i els seus gairebé 260.000 seguidors a les xarxes socials, el seu nou single, que es va publicar el divendres 15 de març i la sortida del videoclip avui dia 22 a Apple Music, és part d'una trajectòria que portarà a la cantautora a començar una nova etapa com a artista amb tan sols 25 anys.


"Bañarnos en Vaqueros"



En aquest nou tema, Ellar fa una crida a totes les dones a "tratar de ser libres e independientes elijan lo que elijan. Las mujeres somos luchadoras por naturaleza, solo tenemos fronteras y limitaciones si nos las ponemos nosotras. Esta canción es una llamada a la libertad de todas nosotras. Sola se está bien, aunque decidas compartir tu vida".



En Nil Solana, que té 20 anys i és conegut a Instagram pel seu humor absurd, visita el plató d'AdolescentsiCat. Parlem amb ell de la vida, dels seus inicis, d'Instagram, de ser freaky o no ser-ho, i de com veu el seu futur.

Com a tots els convidats, li farem passar algunes proves i, òbviament, haurà de respondre les preguntes de l'interrogatòri íntim.

   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: