Què ha passat aquest divendres a l'espai d'Adolescents.cat al Saló?

per Redacció, el 22 de març de 2019 a les 15:46
Tercer dia al Saló de l'Ensenyament un altre cop ple de música, literatura, estilisme i concursos! Avui han passat pel nostre escenari Mònica Maranillo, que ha enamorat el públic amb la seva veuassa, i Els Catarres, que ens han fet viure ambient de festival. De fet, els hem pogut tenir al nostre espai gràcies a la col·laboració del Canet Rock, on aquest any també actuaran. L'equip d'Adolescents.cat no s'ha volgut perdre l'oportunitat de fotografiar-se amb ells al photocall del Canet. 
 

Aquest divendres també hi ha hagut concursos de Bye Bye Group i sorteig d'entrades per anar a PortAventura World! A més a més, Casa Tarradellas ha posat a prova els visitants amb un concurs d'actualitat, un altre de literari i un altre de musical. Els guanyadors s'han emportat una deliciosa pizza acabada de fer!
 

D'altra banda, tots els que ens han visitat han pogut gaudir de la desfilada de Francina Academy i han tingut l'oportunitat de veure els trucs de perruqueria de Cebado Academy, que demà farà una demostració en directe per tots els assistents. 
 

A la tarda, hem tingut l'honor de rebre al nostre Racó de les Lletres l'escriptora Maite Carranza, que ha conversat amb els seus fans sobre el seu últim llibre l'Alè del drac. A més, també hem regalat un lot de llibres gràcies al concurs que hem preparat amb la Institució de les Lletres Catalanes. 
 

 
Tranquils, que si avui no heu pogut venir, tenim programades moltes més activitats, concursos, sortejos i actuacions durant tot el Saló! Us els deixem aquí:

 

 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: