Així és la sèrie que apunta a convertir-se en un èxit aquest any

per Redacció, el 27 de març de 2019 a les 11:04

Des que Lucy Boynton va aparèixer a la pel·lícula Bohemian Rhapsody que no deixen d'oferir-li papers. De moment s'especula que pot sortir en diverses pel·lícules i produccions per a televisió, però a hores d'ara només n'hi ha una de confirmada: la sèrie The Politician.


L'actriu serà una de les protagonistes d'aquesta comèdia de Netflix juntament amb Gwyneth Paltrow i Ben Platt, conegut pel seu paper a Pitch Perfect.

Resultado de imagen de ben platt pitch perfect gif


I de què anirà?
Se centrarà en la història d'un estudiant de califòrnia que somia en convertir-se en president dels Estats Units. Per aconseguir-ho es trobarà amb molts obstacles i haurà de superar proves que no s'esperava.

Quan s'estrenarà? Doncs tot apunta que no la podrem veure fins al setembre, però qui sap, potser acaben avançant la data d'estrena.
Arxivat a:
CINEMA I TV , Netflix, sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: