6 sèries noves per començar aquest abril

per Redacció, el 31 de març de 2019 a les 09:19
Aquest abril totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:


 


Versió sense playbuzz


Sèries noves

Arenas movedizas
Després d'una tragèdia inesperada en un institut d'Estocolm, l'estudiant Maja Norberg és acusada d'assassinat i portada a judici. Quan es descobreix la veritat sobre aquell dia ja res torna a ser com abans. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 5 d'abril.

The enemy within
Si us agraden les sèries policíaques i amb misteri, aquesta fa per vosaltres. The enemy within se centra Erica Shepherd, una exagent de la CIA que es reincorpora a la feina per ajudar els seus companys a atrapar un perillós criminal que coneix molt bé. On la puc veure? Calle 13. Quan? A partir del 8 d'abril.

Gentleman Jack 
Aquesta sèrie d'època, que segurament agradarà als aficionats de Dowton Abbey, explica la vida de la terratinent Anne Lister i les seves complexes relacions amb els seus criats i enemics. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 23 d'abril.

Happy together
Sèrie inspirada en els inicis musicals de Harry Styles. En concret, Happy Together ens explica l'etapa en què el cantant, ja dins el grup One Direction, se'n va anar a viure amb un amic i la seva esposa. On es pot veure? TNT. Quan? A partir del 26 d'abril.

Sèries que tornen
Las escalofriantes aventuras de Sabrina
Arriba la segona temporada d'aquesta exitosa sèrie la qual té com a protagonista una jove, mig humana i mig bruixa, que lluita entre els dos mons. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 5 d'abril.

Game of thrones
Aquest abril s'estrena l'esperada vuitena i última temporada de Joc de Trons: qui aconseguirà governar els set regnes? On la puc veure? HBO i Movistar+. Quan? A partir del 14 d'abril.


Oques Grasses, que s'ha convertit en un dels grups demoda a Catalunya, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ells de la vida i de la seva carrera com a músics.

Sense saber-ho, el grup s'ha hagut d'enfrontar a algunes proves del programa que mai havien pensat que acabarien fent. Com sonaria Oques Grasses en castellà? Són capaços de tocar una cançó seva amb instruments de joguina?
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: