Vols guanyar una beca de 3.000 euros per anar a la uni? Només has de fer això!

per Redacció, el 30 de març de 2019 a les 10:00
Tens més de 17 anys i el curs que ve vols anar a la universitat? Doncs molt atent a aquest concurs de MUNICH en què pots guanyar una beca de 3.000 euros per a fer un grau, un postgrau o un màster!

Per aconseguir una de les 3 beques en joc només has de gravar-te explicant-los perquè et mereixes aconseguir-la. Això sí, el vídeo que enviïs ha de complir aquestes condicions:


Ha de durar com a màxim 60 segons
Has de contestar aquestes dues preguntes:

- Què és el que més et motiva dels estudis que vols fer o que estàs fent?
- Com t'agradaria ajudar a la societat a través del teu esforç i del títol que obtinguis.
No és un requisit indispensable, però si ets creatiu, molt millor :)

Un cop tinguis el vídeo a punt has d'anar a la pàgina MUNICH Life University, registrar-te a través d'aquest link i enviar el vídeo! Així de fàcil. 

Un jurat format per professionals del sector i directius de MUNICH valorarà els vídeos i triarà els 3 guanyadors. Els afortunats es donaran a conèixer el 22 d'abril a través de les xarxes socials (@munich_mlu) i de la pàgina web de la campanya. Per tant, afanya't a participar, perquè ja queden pocs dies. 

I per què ha creat aquesta campanya MUNICH?
Doncs per premiar les persones que s'esforcen cada dia per aconseguir el que volen. De fet, si entreu a la web MUNICH Life University, podreu veure que la pàgina s'ha fet per aplaudir la gent s'ho curra i no els polítics que falsegen els seus títols i després presumeixen d'ells sense cap vergonya. Ole ells per aquesta iniciativa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: