Buhos té nou videoclip i us agradarà tan o més que «Volcans»

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 15:00

Després del seu èxit "Volcans", que acumula més de 4 milions de reproduccions a YouTube, Buhos torna amb nou videoclip: "Connectats". Dirigit per Xavi Feixes, el clip torna a comptar amb la participació de molts actors i cares conegudes com Pol Gise, Georgina Latre, Jaume Madaula, Pol Hermoso o Mikel Iglesias.


Si voleu anar a veure el grup en directe, aquest dissabte estaran actuant a la Telecogresca en el que serà el primer concert de la gira d'estiu i que seguirà amb una gira espectacular que passarà pel Viña Rock, Clownia, Canet Rock, Acampada jove, Festiuet i les grans festes majors del país.

Finalment tancaran la gira de la mà del Festival Cruïlla al Poble Espanyol el 23 de novembre amb un espectacle que han anomenat Pompeia i que servirà com a punt i seguit a la seva carrera. Després, el grup s'aturarà durant uns mesos amb l'objectiu de renovar energies i preparar nou disc.
Arxivat a:
CULTURA, Buhos, cançó, música
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: