La nova sèrie sobre «l'amor perfecte» de la que tothom està parlant

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 10:46
T'has preguntat si realment existeixen les ànimes bessones? Creus que en algun lloc del món hi ha una persona totalment compatible amb tu? Aquestes són algunes de les preguntes de les quals parteix Osmosis, la nova sèrie de Netflix que ja estan comparant amb Sense 8 i Black Mirror.

Aquesta producció de Netflix ens explica la història de l'Esther i el Paul, dos germans que aconsegueixen "descodificar" l'amor verdader. Com? Doncs creant una app que extreu informació dels cervells de persones solteres, la compara amb altres dades, i les emparella amb algú 100% compatible amb elles.


Ara bé, no tot és tan bonic com sembla. I és que a canvi d'aquest amor verdader, la tecnologia pot accedir als secrets més foscos que guarda cada persona.

Els usuaris que ja l'han vista asseguren que Osmosis no només és una sèrie entretinguda, sinó que també fa reflexionar sobre la concepció que tenim de l'amor, així com els perills de les noves tecnologies. De moment compta amb 8 capítols, però ja s'està parlant d'una segona temporada.




L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
CINEMA I TV , Netflix, sèrie
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: