5 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 d'abril de 2019 a les 12:29
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.

Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 16 anys
M'agrades des de l'any passat però tothom que sap qui ets em diu que no se'm nota gens perquè dissimulo molt bé. No sé si hi ha alguna cosa entre nosaltres perquè a vegades ens llancem miradetes i quan estem sols em parles i em mires diferent de quan estem amb gent i a vegades em rallo. Jo faig bio i tu tecno industrial i a física t'asseus sempre a primera fila. M'agradaria passar més estones a soles amb tu però a l'insti és impossible. Ets castany amb el cabell curt i llis i sols jugar al futbol amb els altres tios de la classe encara que siguis molt diferents d'ells.

Noia, 15 anys
Sempre et veig a la sortida del meu insti i tot i que no anem al mateix. Vas amb motxilla i no tinc clar si vas cap a casa o a una altra escola de tardes, però sempre passes per davant meu quan vaig cap al cotxe. A vegades vas amb auriculars i em sembles moníssim. Sempre et miro...No et conec, però espero que algun dia també em miris o em vinguis a parlar.

Noia, 16 anys
Et veig cada dia. Ets un noi especial i diferent de la resta. Vas amb xancles i mitjons i portes rastes. Crec que fas segon de batxillerat i de vegades estàs a la cafeteria. M'agrada que siguis tu mateix i no et deixes portar per la resta.

Noi, 18 anys
Vam coincidir un cop acabada la marxa solidària de "amb pas ferm" a Sta. Cristina d'Aro. Ets alta, rossa i anaves amb una samarreta blanca. Vam creuar unes quantes mirades però no sé res més de tu. Si et sents identificada, deixa un missatge o busca'm per Instagram que ho tens bastant fàcil.

Noia, 15 anys
Fa 2 cursos ja que estic coladíssima de tu. Anem a la mateixa classe però no coincidim gairebé a cap assignatura. Els dimarts agafes el metro de l'L1 fins a Rocafort i et veig baixar perquè jo baixo més tard... Crec que sospites del que sento per tu gràcies a les meves amigues, que no dissimulen massa. No sé si dir-te el que sento perquè estàs molt carinyós amb una noia de classe i potser t'agrada i tal... Si estàs llegint això, digues alguna cosa un dia d'aquests.






L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
OCI, indirectes, crush
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: