Una de les històries d'amor adolescent amb més èxit arreu del món tindrà sèrie!

per Redacció, el 3 d'abril de 2019 a les 11:39
El 1992 Federico Moccia va enamorar milions de joves amb la seva primera novel·la: Tres metros sobre el cielo, una història d'amor entre dos joves totalment oposats, la Babi i l'Step.

Vuit anys després, el director Fernando González Molina va decidir portar el llibre al cinema. La pel·lícula, protagonitzada per Mario Casas i María Valverde va ser una de les més taquilleres de l'any i encara segueix a la memòria de molta gent.


Resultado de imagen de tres metros sobre el cielo gif
És per aquest motiu que Netflix ha decidit rescatar la història de la Babi i l'Step i crear-ne una sèrie! De moment encara no se sap qui seran els actors que apareixeran a la producció, però gairebé segur que es convertirà en un èxit.



L'artista de moda Sofia Ellar, visita AdolescentsiCat al Saló de l'Ensenyament. Parlem amb ella sobre la seva carrera, li proposarem convertir-se en Lil Sofia després de comprovar que té un talent excepcional per cantar rap! I no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: