Aquests són els 10 millors països del món per fer amics

per Redacció, el 3 d'abril de 2019 a les 12:08
Si t'agrada viatjar o estàs pensant en fer un Erasums, el rànquing elaborat per InterNations potser t'interessa. La llista recull els països del món on la gent és més amable i amistosa.

Per tal de crear-lo, l'equip d'InterNations va enquestar més de 14.000 persones residents a l'estranger i els va fer respondre preguntes sobre el caràcter de la població del país on havien anat a viure, si es van sentir ben rebuts, si els van posar facilitats...

Després d'analitzar les dades, els autors de la investigació van concloure que aquests són els 10 millors territoris per fer amics –per cert, Espanya es troba en la posició número 12-:

 



Si no pots veure el playbuzz, espera uns segons o torna a carregar la pàgina.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, amistat, països
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: