Escoltar aquesta cançó farà que els mosquits et piquin menys, segons un nou estudi

per Redacció, el 9 d'abril de 2019 a les 10:15
La música electrònica pot funcionar com a repel·lent de mosquits. Llegit així pot semblar qualsevol cosa menys una informació seriosa. Però és cert, i està científicament demostrat. Un estudi fet per investigadors d'Indonèsia, Tailàndia i el Japó, recentment publicat, diu que reproduir a tot volum la cançó Scary monsters and nice sprites del famós DJ Skrillex combat la reproducció dels mosquits del dengue i la febre groga.

Segons el treball, aquest tema que es pot escoltar a continuació, fa que els mosquits s'alimentin menys, copulin menys i tinguin menys ganes de picar. Les freqüències altes afecten de ple la cadena reproductiva d'aquests tipus de mosquits. Per tant, música electrònica en marxa, altaveus a tot volum, i a ballar sense preocupar-se per les picades!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: