​10 paraules en català que molta gent diu malament, tu també? [VOL. 3]

per Redacció, el 13 d'abril de 2019 a les 10:00
Hi ha paraules que estem acostumats a dir-les d'una manera concreta des de petits i ja ens surten així. Però això no vol dir que siguin correctes. A continuació et mostrem una llista d'algunes d'aquestes paraules que moltes persones pronuncien i o diem malament. Vota aquella que diguis més.

 


Versió sense playbuzz

- Acera / Vorera
- Aclarar / Aclarir
- Aro / Anella
- Celo / Cinta adhesiva
- Decepcionar / Decebre
- Lladrar / Bordar
- Mando / Comandament
- Palillo /  Escuradents
- Pepino / Cogombre
- Susto / Ensurt


L'actriu Júlia Creus, visita AdolescentsiCat . Parlem amb ella sobre la seva carrera, de l'AVE, de quan en un càsting es va quedar en blanc i no va saber cantar el boig per tu. També repassarem la seva etapa a Batxillerat i el seu pas per Merlí o Boca Norte. També li farem passar 2 proves que hem pensat per ella i no s'escaprà de respondre les preguntes de l'interrogatori íntim!
Arxivat a:
RÀNQUINGS, ortografia
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: