Aquestes són les 10 dates d'aniversari més comunes: alguna coincideix amb la teva?

per Redacció, el 10 d'abril de 2019 a les 14:22
L'economista Amitabh Chadra es va proposar saber quines eren les dates d'aniversari més freqüents, o dit d'una altra manera, quin era el dia de l'any en què hi havia més naixements.

A partir de les xifres obtingudes en el seu estudi, Amitabh Chadra i el seu equip van elaborar una taula per tal de determinar quins eren els dies amb una taxa de natalitat més alta i més baixa.


Després d'observar els resultats van concloure que el dia amb més naixements és el 16 de setembre. De fet, és el mes de l'any en què més gent arriba el món. Us deixem amb les dates d'aniversari més freqüents segons aquest estudi:

16 de setembre

 9 de setembre
19 de setembre
12 de desembre
17 de setembre
10 de setembre
7 de juliol
20 de setembre
15 de setembre
18 de setembre
Arxivat a:
RÀNQUINGS, aniversari, data
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: